ENGELSİZ ÜNİVERSİTE BİRİMİ

"Herkes için üniversite"

EDİRNE GAZETECİLER DERNEĞİ VE AVRUPA GAZETECİLER DERNEĞİNDEN TRAKYA ÜNİVERSİTESİNE ZİYARET

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Edirne Gazeteciler Derneği (EGD) ve Güneydoğu Avrupa Gazeteciler Derneği (AGD) temsilcilerini ağırladı.

Edirne Gazeteciler Derneği Başkanı Derya Sarılarlı, Güneydoğu Avrupa Gazeteciler Derneği Başkanı ve Sabah Gazetesi Bölge Temsilcisi Murat Savaş ile Edirne Gazeteciler Derneği Başkan Yardımcısı ve Hudut Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bülent Ayan, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Tabakoğlu, Trakya Üniversitesi bünyesinde yürütülen çalışmalar ve yeni projeler hakkında bilgiler verdi. Üniversiteye ve kente faydalı olmak için çalıştıklarını belirten Rektör Tabakoğlu, yerel basın ve medya kuruluşlarıyla her zaman istişare ve dayanışma içerisinde olmayı arzu ettiklerini ifade etti. Tabakoğlu ayrıca, üniversite ile ilgili her türlü gelişmeyi kamuoyu ile paylaştıkları için de teşekkür etti.

Edirne Gazeteciler Derneği ile Avrupa Gazeteciler Derneği temsilcileri de Trakya Üniversitesinin eğitim ve sağlık başta olmak üzere her alanda yapmış olduğu çalışmalar ile her ay yayımladığı Trakya Kampüs Gazetesi’ni yakından takip ettiklerini belirterek, gazetenin üniversitenin faaliyetleri ve etkinliklerinin duyurulması açısından önem ifade ettiğini söyledi. Misafirperverliğinden ötürü Rektör Tabakoğlu’na teşekkür eden dernek üyeleri, çalışmalarında başarılar diledi.