ngelliler Bankacılık Meslek Eğitimi ile ilgili duyuru

j yapmak isteyen, son sınıf, yeni mezun ve mezuniyet için 1,2,3 dersi olan ve bankacılık, finans sektöründe kariyer yapmak isteyen ilgili bölümlerden mezun engeli olan öğrencilerinizin başvurularını bekliyoruz.

Türkiye Bankalar Birliği Bankacılık Meslek Eğitim Programı ile geleceğine yön ver!

Türkiye Bankalar Birliği, engelsizkariyer.com işbirliğiyle engelli gençlere yönelik olarak Bankacılık Meslek Eğitim Programı’nı hayata geçiriyor. Katılımcılar programda temel bankacılık, kişisel gelişim ve MS Ofis Programları konularında donanımlarını artıracak eğitimler alacak. Programa katılan engeli olan gençler, ücretsiz 15 gün süren ve çevrim içi (online) gerçekleşecek eğitimlerin sonunda sertifika almaya hak kazanacak. Programı tamamlayanlara ayrıca bankaların insan kaynakları profesyonelleriyle bir araya gelme imkânı sunulacak.

Bankacılık Meslek Eğitim Programı’nda yerini almak isteyen engeli olan adaylar için aranan nitelikler aşağıdaki gibidir.

Programı başvurusu için koşullar:

- En az %40 ve üzeri engel oranına sahip,

- İstanbul’da ikamet eden,

- Lisans mezunu,

- Bankacılık ve finans konularına ilgili,

- Bilgisayar kullanabilen, teknolojiye yatkın,

- Emekli olmayan,

- Haftada 5 gün online sınıf eğitimlerine ve çalışma temposuna hazır adaylar başvurularınızı bekliyoruz.

Not: İlgili üniversitelerin son sınıf öğrencileri, tek ders gibi az dersi kalan adaylar da başvuru yapabilirler.

HEMEN BAŞVUR: https://www.engelsizkariyer.com/IlanGoster.aspx?JobID=5617

CV: info@engelsizkariyer.com