TRAKYA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ SENATOSU İLE İLGİLİ DUYURU

Üniversitemiz Senatosunun 21 Mart 2018 tarihli ve 05 sayılı toplantısında alınan 03 numaralı kararı ile kabul edilen "Trakya Üniversitesi Öğrenci Senatosu yönergesi" kabul edilmiştir..

Öğrenci Senatosu’nda bulunacak öğrenci sayılarını dikkatle inceleyiniz. Her öğrencinin katılabileceği bu Komisyon’un Üniversitemize akademik ve sosyal açıdan pek çok artı sağlayacağı düşünülmektedir.

Engel durumu olun öğrenciler, Öğrenci Senatosu’na başvurularını ’Engelsiz Üniversite Birimi üzerinden kolaylıkla yapılabilecektir. Engel durumu olan öğrencilere Öğrenci Senatosu toplantılarına erişim kolaylığı sağlanacaktır..

Başvuruda bulunmak isteyen ‘engel durumu olan’ öğrencilerin başvuruları ile ilgili yazıp imzaladıkları dilekçelerini engelsizuniversite@trakya.edu.tr ‘ ye mail atmaları yeterlidir..

Duyurulur.

Trakya Üniversitesi Öğrenci Senatosu Yönergesi ektedir.