JUDODA ÖĞRENCİMİZ ECEM TAŞIN' IN BAŞARISI

Antalya'da gerçekleştirilen Görme Engelliler Dünya Judo Dünya Kupası'nın ilk günününde Türkiye, Zeynep Çelik ve Ecem Taşın ile 2 bronz madalya kazandı.

36 ülkeden 300 sporcunun mücadele ettiği Judo Dünya Kupası'nda millileri 23 sporcu temsil ediyor.Eleme maçların ardından turnuvanın açılış töreni yapıldı. Törenin ardından başlayan final seansında kilolarında dereceye giren sporcular belli oldu.

48 kilo kadın millilerde 1'inci ve 2'nci tur maçlarını kazanan Ecem Taşın ve Cahide Eke çeyrek finalde rakiplerine yenilerek, repesaj maçlarına çıktılar. Cahide ve Ecem rakiplerini yenerek bronz madalya için tatamiye iki Türk sporcu olarak çıkmış oldular. Bronz madalya için karşılaşan Ecem ve Cahide arasında tatamiden Ecem galip çıktı. Ecem waza-ari ile 1-0 önde olduğu karşılaşmayı ippon ile kazanarak bronz madalyanın sahibi oldu.

Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yöneticiliği Bölümü Öğrencimiz Ecem TAŞIN'ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.