ENGELSİZ ÜNİVERSİTE BİRİMİ PSİKOLOJİK DESTEK GÖRÜŞMELERİ İLE İLGİLİ DUYURU

Engel tanımayan değerli öğrencilerimiz. Yaşadığınız psikolojik sorunlara çözüm bulmak veya bu sorunlarla nasıl baş ettiğinizi paylaşmak isterseniz mail yoluyla randevu talep edebilirsiniz.

Görüşmeler öncelikle bireysel yapılacak olup ihtiyaca, duruma ve talebe göre aile görüşmeleri veya grup görüşmeleri biçiminde devam edecektir.

‘Emosyonel Uyum Becerilerinin Geliştirilmesi’ Psikodestek Uygulaması da online olarak sizlere sunulacaktır. Kullanıcı kimlik bilgilerinizi engelsizuniversite@trakya.edu.tr’ye mail atarak talep edebilirsiniz. Uygulama rehberi de sizlere kullanıcı kimliğinizle beraber gönderilecektir.

Not: Psikodestek hizmetini online olarak almak isteyen öğrencilerimizin randevu için attıkları mailde online destek isteğini belirtmeleri yeterlidir.