ENGELSİZ ÜNİVERSİTE BİRİMİ GÖNÜLLÜ ÖĞRENCİLERİNDEN ÜNİVERSİTEMİZ TIP FAKÜLTESİ FİZİKTEDAVİ POLİKLİNİĞİNE ÇOCUK HASTALAR İÇİN ERİŞİLEBİLİRLİK KATKISI

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Fizik Tedavi Polikliniği akademik ve idari personeli tarafından ‘çocuk hastaların tedavilerine devamlılığı çalışmalarına’ Engelsiz Üniversite Birimi’nin gönüllü öğrencileri büyük destekte bulundu.

Hasta çocukların tedavilerinde sıkılmaması ve tedaviye erişimin devamlılığı amacıyla düzenlenen çocuk bölümünün duvarları Engelsiz Üniversite Birimi gönüllü öğrencileri: Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Anabilim Dalı öğrencileri Büşra ALTUN ve Aygül SÜLEYMANOĞLU tarafından çocukların sevebilecekleri karakterlerle süslendi.

Gönüllü öğrencilerimize ve emeği geçen herkese,  çocuk hastaların tedaviye erişiminde devamlılığı  için vermiş oldukları bu önemli destekten dolayı çok teşekkür ederiz.

Trakya Üniversitesi Engelsiz Üniversite Birimi