ENGELSİZ ÜNİVERSİTE BİRİMİ

"Herkes için üniversite"

AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI’NIN ENGELLİ HAKLARI ULUSAL EYLEM PLANI ÇALIŞTAYINA KONUŞMACI OLARAK KATILIM GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz Engelsiz Üniversite Birimi Koordinatörü Prof. Dr. Selda ÇAĞLAR Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ‘ Hak Temelli Yaklaşımın Yaygınlaştırılması’ konulu çalıştaya konuşmacı olarak katıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın ENGELLİ HAKLARI ULUSAL EYLEM PLANI Kapsamında 23.06.2021 tarihinde düzenlediği Çalıştaya konuşmacı olarak katılan ÇAĞLAR Kapsayıcı tasarımın önemine değindi,  erişilebilirliğin hak olduğunu vurgulayarak engelli haklarının tarihsel gelişiminden, Ülkemizde ve dünyadaki mevcut duruma ilişkin bilgilendirme yaptı ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın Eylem Planı’na katkıda bulundu.

Ek Dosyalar