ENGELSİZ ÜNİVERSİTE BİRİMİ

"Herkes için üniversite"

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA TOPLULUĞU’NDAN “14 MART TIP BAYRAMI” ZİYARETLERİ

Trakya Üniversitesi Bilimsel Araştırma Topluluğu (TÜBAT), 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ile Tıp Fakültesi öğretim üyelerine ziyaretlerde bulundu.

Trakya Üniversitesi Bilimsel Araştırma Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Sıla Er ve yönetim kurulu üyeleri, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve Tıp Fakültesi öğretim üyelerini ziyaret ederek 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

Trakya Üniversitesi öğrenci topluluklarından Bilimsel Araştırma Topluluğu’nun ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren, aynı zamanda bir tıp hekimi olan Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, bu anlamlı gün için düzenledikleri ziyaret ve gösterdikleri teveccüh için öğrencilere teşekkür etti.

Sağlık çalışanlarının emeklerinin ve özellikle pandemi döneminde gösterdikleri özverinin hiçbir şeyle ölçülemeyeceğini belirten Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, büyük fedakarlıklarla gece gündüz demeden çalışan hekimlerin ve tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı tebrik etti.

Geleceğin hekimleri olan TÜBAT üyesi Tıp Fakültesi öğrencilerini de kutlayan Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, öğrencilerle bir süre sohbet ederek topluluk faaliyetleri ve etkinlikleri hakkında bilgiler aldı.

Bilimsel araştırmaların tıp eğitimindeki yadsınmaz yerinin altını çizen ve çalışmaları hakkında bilgiler veren öğrenciler, desteklerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na teşekkür etti.